fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Verhoog je omzet met een vindbare website

De tijd dat het voldoende is om een aantrekkelijke en informatieve website over je bedrijf te hebben ligt al even achter ons. Tegenwoordig is het essentieel om goed in de Google zoekresultaten voor de dag komen, want daar zit jouw doelgroep naar jouw producten of diensten te speuren.

Wil jij al die zoekende mensen naar jouw website leiden, dan ontkom je er niet aan om doeltreffende SEO op je website toe te passen. Liselore.online biedt verschillende diensten om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep je website vindt.

SEO teksten

De SEO teksten van Liselore.online geven jouw website net dat zetje dat nodig is om op het toneel van zoekresultaten te verschijnen. Op basis van de zoekintentie van je doelgroep zorg ik ervoor dat ze het antwoord op hun behoefte op jouw website vinden.

SEO advies

Heb je al de nodige inspanningen op het gebied van SEO verricht, maar lukt het maar niet om op de echt interessante posities van de Google zoekresultaten te komen? Met een online SEO advies leg ik je precies uit wat jouw website nodig heeft om concurrenten te verslaan.

SEO trainingen

Voor de mensen die liever zelf alle touwtjes in handen houden is er ook een online SEO training. Ik leer je hoe SEO werkt, zodat je exact weet waar de kansen voor jouw website liggen en hoe je daar optimaal gebruik van maakt.

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L