fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Aan de slag met marketing automation!

Mijn vaste partners voor Marketing Automation zijn Mayke & Jan van Klikss:

Zij vertellen over hun mogelijkheden:

Veel van de bedrijven die met Marketing Automation aan de slag gaan doen dat om reden dat ze marketing processen willen automatiseren, meer inzicht willen hebben in wat er op hun website gebeurt of omdat ze leadgeneratie willen doen om hun sales te vergroten.

Wij, Klikss, snappen deze redenen zonder meer. En willen ook graag aan de slag met bedrijven die om deze redenen Marketing Automation willen implementeren.

De belangrijkste reden voor ons om Marketing Automation te implementeren is echter, om de leads of klanten van onze klanten, de beste beleving te geven die aansluit op bij de vragen die ze hebben en hun persoonlijke behoeften. Want uiteindelijk wil je dat nieuwe leads klanten worden. Door een persoonlijke touch te geven aan de content waarmee je leads benadert, ontstaat er bij de lead eerder een gevoel van vertrouwen en werkelijke geholpen te worden.

Marketing Automation tool

Goede marketing automation tools, zoals SharpSpring, hebben de middelen in zich om dat persoonlijke gevoel te creëren waardoor leads eerder klanten worden.

Met behulp van een marketing automation tool heb je een centrale database of in een aantal gevallen, een CRM (bv bij SharpSpring) tot je beschikking. Daarnaast ben je onder andere in staat om emails te creëren, op te maken en te versturen, formulieren te maken die je op je website plaatst, zodat de data van de ingevulde formulieren automatisch in je marketing automation systeem komt. Bovendien kun je je leads volgen en leadnurturing toepassen, je website tracken en processen in flows automatiseren.

Een tool als SharpSpring biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot social media management, rapportage tools en heel erg prettig; een mogelijkheid om je klanten of leads met één druk op de knop tot een videogesprek uit te nodigen. Dit is slechts een korte samenvatting van wat een marketing automation tooling kan.

Wij zorgen ervoor dat het zo ingericht is dat je het beste voor je lead of klant eruit kan halen.

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L