fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

B-more design, hét bureau voor huisstijl en communicatie

Een professioneel logo zorgt voor herkenbaarheid en laat zien waar je bedrijf voor staat. Een logo zonder huisstijl is als een maatpak met een paar afgetrapte gympen eronder. De eerste indruk is professioneel, maar het is niet áf. Dat is jammer, want die eerste indruk die een potentiële klant van jouw bedrijf krijgt, kan zomaar bepalen of jij de opdracht krijgt. En die kans krijg je maar één keer.

De zussen van B-more design

De zussen Brigitte en Nancy de Man zijn de drijvende kracht achter B-more design. Beiden sterk in hun werk. Brigitte, al ruim 20 jaar bezig in de communicatiewereld, ontwerpt online en offline communicatiemiddelen en geeft zo bedrijven en organisaties een gezicht. Zij verdiept zich telkens weer in de vraag welke stijl past, welke kleur, welk lettertype. Kent als huisstijl- en communicatiespecialist alle ins en outs van het vak.

Nancy is samen met Brigitte dag in dag uit bezig met huisstijlen en communicatie. Realiseert digitale middelen en is dus het logische vervolg op Brigitte’s werk. Zet bijvoorbeeld een ontwerp om naar een werkende website. Maakt digitale formulieren, Word- en PowerPoint-templates en presentaties.

Logo’s en huisstijlen

B-more design ontwerpt logo’s en huisstijlen. Niet standaard of dertien in een dozijn, maar onderscheidend en precies zoals jouw organisatie is. Zodat mensen niet om je heen kunnen. Zodat je precies die indruk maakt die je wilt maken. Zodat je niet ‘dat bedrijf’ bent, maar een merk.

Als experts in het ontwerpen en restylen van huisstijlen doen we ook nog aan huisstijlbewaking. We voeren de huisstijl consequent door in alle communicatiemiddelen. Wij letten op of alles nog klopt, of het nog bij je maatpak past. Daarmee zorgen we ervoor dat mensen je niet alleen kennen, maar ook herkennen.

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L